Ulje marule / Hladno tiješteno

Hladno tiješteno ulje marule dobiva se iz sjemenki ploda stabla Sclerocarya birrea koje raste u Subsaharskoj Africi, a tamo ga nazivaju i „eliksirom mladosti“ i „afričkom tajnom ljepote“ zbog specifičnih svojstava koje posjeduje: obnavlja kožu oštećenu onečišćenjem, smanjuje vidljivost sitnih bora i nesavršenosti, potiče zarastanje i sprječava gubitak vlage. Ulje marule je lagano, nekomedogeno ulje koje ima antimikrobna svojstva zbog čega je idealno za kožu sklonu aknama, kao i kožu koja se bori s ekcemom, psorijazom i pretjeranom suhoćom.

74,06 kn (9,83 €) 8.640,84 kn (1.146,84 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra41547W Kategorije,

Hladno tiješteno ulje marule dobiva se iz sjemenki ploda stabla Sclerocarya birrea koje raste u Subsaharskoj Africi, a tamo ga nazivaju i „eliksirom mladosti“ i „afričkom tajnom ljepote“ zbog specifičnih svojstava koje posjeduje: obnavlja kožu oštećenu onečišćenjem, smanjuje vidljivost sitnih bora i nesavršenosti, potiče zarastanje i sprječava gubitak vlage. Ulje marule je lagano, nekomedogeno ulje koje ima antimikrobna svojstva zbog čega je idealno za kožu sklonu aknama, kao i kožu koja se bori s ekcemom, psorijazom i pretjeranom suhoćom.

Ovo ulje sadržava velike količine mononezasićenih masnih kiselina i prirodnih antikosidanata što ga čini jednim od najstabilnijih ulja. Osim kože, odlično djeluje i na kosu: štiti vlasište od bakterija i upala te štiti kosu od vanjskih utjecaja.
Ulje marule je korisno i lokalnim zajednicama koje ga proizvode. Smatra se darom prirode koji doprinosi ruralnom i socijalnom razvoju afričkih zajednica zbog velikog broja žena koje rade u proizvodnji ovog ulja i doprinose svojoj obitelji.

Inci: Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil

TežinaN/A
Zapremina

10 kg, 100 g, 200 g, 4 kg, 450 g, 50 g, 900 g