Sodium coco sulfate

Natrij koko sulfat je površinsko-aktivni tenzid u krutom obliku, dobiven iz kokosovog ulja. On je jedna od važnijih sirovina za izradu čvrstih šampona. Izvrsna snaga pjenjenja čini ga vrlo ugodnim za upotrebu i omogućuje vam slobodno dodavanje maslaca ili biljnih ulja. Natrij koko sulfat prirodna je alternativa natrij lauril sulfatu.

28,19 kn (3,74 €) 666,25 kn (88,43 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra24571W Kategorije,

Fokus na čvrstim šamponima

Čvrsti šamponi inovativan su i ekonomičan koncept koji je popularan kod mnogih prirodnih brendova. Njime dobivamo dosta koncentrirani proizvod, koji ne zahtijeva pakiranje, bez konzervansa, koji zauzima malo prostora i jednostavan je za transport. Šampon “pločica” od 100 g može zamijeniti oko 70 do 80 šampona.

Čvrsti šamponi također su vrlo zabavni jer se mogu oblikovati po vašoj želji i napraviti vrlo lijepe personalizirane poklone za vaše najdraže. Takve se formule također mogu vrlo jednostavno obogatiti hranjivim maslacem ili uljima, što je teže kod klasičnih tekućih šampona.

INCI: Sodium coco-sulfate
Preporučena koncentracija: 10-80%

Težina N/A
Zapremina

100 g, 1000 g, 250 g, 5 kg, 500 g