Pinolumin™ / Ekstrakt švicarskog bora

Pinolumin™ je koncentrirani ekstrakt švicarskog bora pinija, koji smiruje preosjetljivost kože i smanjuje lokalno crvenilo kože.

16,43  (123,79 kn) 1.041,09  (7.844,09 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra:44023W kategorije,

Pinolumin

Pinolumin™ je koncentrirani ekstrakt švicarskog bora pinija, koji smiruje preosjetljivost kože i smanjuje lokalno crvenilo kože

Inci: Pinus Cembra Wood Extract, Alcohol, Pentylene Glycol, Aqua
Preporučena koncentracija: 2%
Opis: tekućina, vodotopiva
Primjena: proizvodi za njegu kože i zaštitu od sunca, proizvodi za njegu osjetljive kože, neurokozmetika, CC kreme, proizvodi za opću njegu

Prednosti Pinolumina™

  • Smiruje osjetljivu i nadraženu kožu
  • Vidljivo smanjuje crvenilo i staračke pjege
  • Stvara ujednačeniju kožu i daje mladenački sjaj
  • Štiti od posljedica stresa iz okoliša

Kod osjetljive kože, živčani odgovor TRPV1 je pretjeran, što može dovesti do neurogene upale. To je zbog značajnog i prekomjerno čestog oslobađanja upalnih spojeva. Nadalje, može doći i do upale kože od drugih biokemijskih procesa koje izaziva oksidativni stres uzrokovan UV zračenjem i starenjem. Upala kože dovodi do iritacije, lokalnog crvenila i nepravilnosti u boji, poput staračkih pjega, zbog kojih je ton kože neujednačen.

Pinolumin™ smanjuje preosjetljivost kože inhibiranjem aktivacije receptora TRPV1 i posljedično oslobađanje proupalnih medijatora (CGRP, IL-8 i PGE2). Smirujuća aktivnost Pinolumina također se oslanja na sposobnost pinozilvina na neutralizaciju slobodnih radikala i ograničavanje aktivacije TRPA1. Osim toga, Pinolumin™ štiti kolagen kože smanjenjem proizvodnje MMP-1 izazvana UV zračenjem.

Pinolumin™ dobiven je od ekstrakta švicarskog pinija bora, koji sadrži stilbene, poput pinozilvina. To je grupa prirodnih obrambenih molekula koje posjeduju antimikrobna svojstva i antioksidativno djelovanje kako bi se osigurala zaštita od patogeni mikroorganizma, UV zraka i ozonskog stresa. Umirujući učinak Pinolumina ™ rezultira snažnim i vidljivim smanjenjem lokalnog crvenila i nepravilnosti u boji poput staračkih pjega i povećanje ukupne homogenosti kože.

TežinaN/A
Zapremina

10 ml, 100 g, 1000 g, 200 g, 50 g, 500 g