CO2 ekstrakt mrkve u jojobi

Ekstrakt CO2-ekstrakta mrkve-jojobe (organski) može se primijeniti u kozmetici za pripravke za njegu kože i kreme za zaštitu od sunca.

35,86 kn (4,76 €) 2.008,13 kn (266,52 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra32493W Kategorije,

Inci: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Preporučena koncentracija: 0,1 -2 %

Ekstrakt CO2 mrkve u jojobi (organska) je crveno tekuće ulje s laganim mirisom slatke mrkve i stvrdnjava se pri hladnom skladištenju. Proizveden je ekstrakcijom superkritične tekućine s prirodnim ugljikovim dioksidom, bez ostataka otapala, anorganskih soli, teških metala i reproducibilnih mikroorganizama. Ekstrakt je standardiziran uljem jojobe (organska) i stabiliziran prirodnim FLAVEX antioksidantom ružmarina (organski). Ekstrakt CO2-ekstrakta mrkve-jojobe (organski) može se primijeniti u kozmetici za pripravke za njegu kože i kreme za zaštitu od sunca.

Sastav: 0,15 -0,21 % ukupnih karotena izračunatih kao beta -karoten koji odgovara 2500 -3500 i.U. provitamin A, alfa, beta-, gama-, delta-, epsilon-karoten u prirodnoj izomernoj raspodjeli, likopin, tragovi eteričnog i masnog ulje, lipofilni flavoni, ulje jojobe.

Težina N/A
Zapremina

10 ml, 100 g, 200 g, 450 g, 50 g, 900 g