Blagdanski paket / Kava + čaj + Gesha

Blagdanski paket koji uključuje Lively Roasters specijalitetnu kavu, Lively Fresh čaj i Gesha kozmetiku na 20% popusta kao idealan poklon za Vas, Vaše partnere i Vaše najdraže.

Paket sadrži:
– Lively Roasters Costa Rica Dota specijalitetna kava, 200g
– Lively Fresh Detox čaj, 50g
– Gesha Infused Harmony Serum, 15 ml

Isporuka paketa počinje 8 dana od narudžbe, a najranije 25.11.2022.

Ponuda traje do 15.12.2022. ili do isteka zaliha. Broj paketa je ograničen.

190,00 kn (25,22 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK ŠifraLGRHP.22001 Kategorija Tag

Blagdanski paket koji uključuje Lively Roasters specijalitetnu kavu, Lively Fresh čaj i Gesha kozmetiku na 20% popusta kao idealan poklon za Vas, Vaše partnere i Vaše najdraže.

Lively Roasters Costa Rica Dota specijalitetna kava
Coopedota ima sofisticirani sustav (floating system) koji im pomaže u izboru od preko 1.000.000 fanegas (fanega je Kostarikanska jedinica mjere za kavu) godišnje. Zatim, mehanički eko pulperi odstranjuju trešnje koje se ponovno odabiru u struji reciklirane vode. Nakon odstranjivanja trešnje, zrna se ostavljaju na umakanje preko noći u spremnicima od inoxa s minimalnom količinom vode. Sutradan čista zrna sa ljuskom se prebacuju na fazu sušenja.

Lively Fresh Detox čaj
Svi ponekad osjećamo potrebu za detoksikacijom organizma. U tome nam vrlo jednostavno i efikasno pomaže Lively Fresh Detox čaj. Čaj jedinstvene kombinacije sastojaka uz koji poboljšavamo zdravlje organizma te istovremeno uživamo u čaju. Čaj sadrži prirodnu mješavinu đumbira, melise i limuna.

Gesha Infused Harmony Serum
Serum za njegu lica s hijaluronskom kiselinom, peptidima i karite maslacem. Biomimetički peptid svojim sinergističkim djelovanjem s hijaluronskom kiselinom smanjuje nadraživanje kože i minimalizira odgovor kože na stres. Osigurava optimalnu hidrataciju u svim slojevima kože, dok karite maslac štiti od transepidermalnog gubitka vode.