Blagdanski paket / Gesha kozmetika

Blagdanski paket koji uključuje tri proizvoda iz linije Gesha Artisan kozmetike na 20% popusta kao idealan poklon za Vas, Vaše partnere i Vaše najdraže.

Paket sadrži:
– Gesha Espresso Eye Cream, 15ml
– Gesha Miracle Molecule Face Cream, 50ml
– Gesha Infused Harmony Serum, 100ml

Isporuka paketa počinje 8 dana od narudžbe, a najranije 25.11.2022.

Ponuda traje do 15.12.2022. ili do isteka zaliha. Broj paketa je ograničen.

290,00 kn (38,49 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK ŠifraLGRHP.22002 Kategorija Tag

Blagdanski paket koji uključuje tri proizvoda iz linije Gesha Artisan kozmetike na 20% popusta kao idealan poklon za Vas, Vaše partnere i Vaše najdraže.

Gesha Espresso Eye Cream
Krema za njegu područja oko očiju s Bukuchiolom. Bakuchiol je biljna alternativa retinolu, koji ima vrlo slično djelovanje, ali bez potencijalnog nadraživanja ili suhoće. Pomaže u smanjivanju pojave sitnih bora. Formulirano s uljem marule koja njeguje suhu kožu bez osjećaja masnoće, te trio kompleksa hijaluronska kiselina-pululan-alginat koji koži osiguravaju i zadržavaju hidrataciju.

Gesha Miracle Molecule Face Cream
Hidratantna krema za lice s kavom, hijaluronskom kiselinom i peptidima. Zbog aktivnog sadržaja emulgatora, krema ima sposobnost adaptirati se na vremenske prilike u kojima se nalazite. Visoki sadržaj tekuće kave, koži osigurava izvor antioksidansa, koji je štite od oksidacijskog stresa. Sinergijsko djelovanje peptida minimalizira odgovor kože na stres, dok kompleks hijaluronska kiselina-pululan-alginat duboku prodiru u sve slojeve kože donoseći hidrataciju. Karite maslac na koži stvara zaštiti sloj i sprječava transepidermalni gubitak vode.

Gesha Micellar Cleansing Water V60
Micelarna otopina za čišćenje lica i uklanjanje šminke. Otopina sadrži visoki postotak V60 pripremljene sorte gesha kave koja svojim prirodnim sadržajem kofeina i polifenola njeguje kožu prilikom čišćenja. Zahvaljujući kompleksu prirodnih biopolimera hijaluronske kiseline-pululana-alginata koži pruža potrebnu hidrataciju bez osjećaja suhoće i zatezanja.