Black BeeOme™

Black BeeOme™ je eliksir koji nastaje fermentacijom meda rijetke tamne pčele Apis mellifera mellifera  s bakterijom Zymomonas mobilis. Dizajniran je kako bi uspostavio ravnotežu mikrobioma kože nakon stresa, te bi ona bila zdrava i čista.

17,04  (128,39 kn) 1.058,88  (7.978,13 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra:44017W kategorije,
INCI: Black BeeOme™ (standard version*): Honey + Zymomonas Ferment Extract, Alcohol,  Aqua/Water
Preporučena koncentracija: 1-2 %
Cosmos
Stručnjak za upravljanje ekosustavom kože
Black BeeOme™ je eliksir koji nastaje fermentacijom meda rijetke tamne pčele Apis mellifera mellifera  s bakterijom Zymomonas mobilis. Dizajniran je kako bi uspostavio ravnotežu mikrobioma kože nakon stresa, te bi ona bila zdrava i čista. Milijarde mikroorganizama koloniziraju ljudsku kožu na različitim mjestima i čine mikrobiotu kože. Oni tvore složene zajednice koje funkcioniraju zajedno s imunološkim sustavom domaćina čija je zadaća obraniti se od patogenih mikroorganizama i za održavanje zdravlja kože.
Med je uvijek bio visoko cijenjen i kao hrana i u kozmetici. U slučaju Black BeeOme™ meda iz rijetke pčele Apis mellifera mellifera, prilagođene na život u teškim uvjetima švicarskih dolina, fermentiran je sa  Zymomonas mobilis. Fermentacija uklanja osnovne šećere glukozu, fruktozu i saharozu u medu. Preostali dugolančani šećeri stabiliziraju se i promiču pojedinačnu mikrofloru kože, te čine idealnu osnovu za njezin rast.

In vitro i kliničke studije pokazale su da Black BeeOme™ potiče brži oporavak flore kože nakon pranja, kao i oporavak kožne barijere. Fermentirani med od crne pčele smanjio je proizvodnju sebuma  i značajno poboljšao ujednačenost kože lica.Black BeeOme™

  • Smanjuje proizvodnju sebuma i matira kožu
  • Regenerira mikrofloru kože
  • Štiti i jača barijeru kože
Primjena: 
  • Maske u listovima
  • Matirajuća njega kože
  • Formulacije protiv nepravilnosti na koži
  • Njega osjetljive kože
Izrada: kod hladnih postupaka, otopiti Black BeeOme ™ u vodenoj fazi. U toplim/ hladnim procesima dodajte tijekom hlađenja faza ispod 40 ° C.
Termostabilnost: Temperature do 40 ° C kroz kratko vrijeme neće utjecati na stabilnost.
TežinaN/A
Zapremina

10 ml, 100 g, 1000 g, 200 g, 50 g, 500 g