Solubilizator & kosurfaktant

INCI: Caprylyl/Capryl Glucoside (and) Aqua (and) Sodium Cocoyl Glutamate (and) Glyceryl Caprylate (and) Citric Acid (and) Polyglyceryl-6 Oleate (and) Sodium Surfactin

  • Snažan prirodni solubilizator za parfeme i eterična ulja
  • PEG-free
  • Blagog mirisa i blago žučkaste boje
  • 100% prirodnog podrijetla
  • Kompatibilan sa COSMOS certifikatom
  • Ostavlja ugodan osjećaj na koži, te nije ljepljiv

symbio®solv clear plus MB vrlo je učinkovita sirovina u odnosu na nisku koncentraciju micela. Može se koristiti za transparentne vodene otopine i proizvode na bazi tenzida. Prikladan je za formulacije koje sadrže i ne sadrže alkohol. Nema ljepljivog osjećaja na koži, a ujedno doprinosi snazi pjenjenja i samoj kvaliteti pjene finalnog proizvoda. Vrlo učinkovito uklanja make-up.

symbio®solv clear plus MB omogućava ekološki prihvatljivu proizvodnju (postupak) i sastava je lako biorazgradivih sirovina, koje odgovaraju prirodno certificiranoj kozmetici.

Korištenje (kosa&koža):

  • Tonici, micelarne vodice
  • Vlažne maramice
  • Gelovi za pranje
  • Pjenice, sprejevi
  • Vodene otopine eteričnih ulja

Kompatibilan je s:

  • Prirodnim mirisima & eteričnim uljima
  • Konvencionalnim parfemskim uljima
  • Vodotopivim aktivnim komponentama
  • Etanolom (10%)
  • Neionskim humektantima

Nekompatibilan:

  • Biljna ulja
  • Kationske komponente

Doziranje:

-Transparente vodene otopine – 1:3 ili 1:5 (ulje : solubilizator) max 4-5 % (osim u iznimnim slučajevima)
-Surfaktant – 0,5-1,5 % (micelarne, pjenice)

Postupak rada sa symbio®solv clear plus MB

  1. Pomiješati symbio®solv clear plus MB s uljnom komponentom ili parfemom na sobnoj temperaturi.
  2. Dodati vodu, vodenu fazu ili surfaktant i miješati.
  3. Korigirati pH ako je potrebno (4,5-6,5)
  4. Ako je takav propis dodati alkohol na kraju u više manjih doza (ne sve odjednom)

Sve upite o pakiranjima i cijeni: info@livelypharm.com

3

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *