O Mireille Aromatherapy

Novosti, savjeti i ideje o sastojcima, receptima i načini izrade prirodne kozmetike i blagotvornih učinaka armoaterapije.

Dok nas sa svih strana bombardiraju cijenama i nude cijeli niz proizvoda, Mirela Ilenić, farmaceutski tehničar i aromaterapeut, nudi nam nešto sasvim drugačije. Naime, Mirela se odlučila sa svima podijeliti neke od tajni kvalitetne kozmetike.

Mirela Ilenić

Formulatorica i fitoaromaterapeutkinja, Mirela svoje radno iskustvo stječe u 15 godina rada u farmaceutskoj kompaniji Kemig. Zadnjih godina posebno se posvetila edukaciji ljekarničkog kadra na temu primjene kliničke aromaterapije u magistralnim pripravcima. Poznavanje materije formuliranja i kozmeceutika 2017. godine dovodi je na mjesto glavnog formulatora u mladoj start-up kompaniji, te tri godine razvija kozmetičke proizvode u suradnji sa svjetskim proizvođačima sirovina. Prati sve novitete iz svijeta kozmetike, kao i sva najnovija saznanja neželjenih učinaka kozmetike. Trenutačno radi na podizanju svijesti potrošača o primjeni eteričnih ulja u svrhu samoliječenja/samopomoći, usko surađuje s ljekarnama, te kao vanjski suradnik nekoliko hrvatskih proizvođača na razvoju receptura.

MIREILLE AROMATHERAPY
Zatvorite
Prijava
Zatvorite
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.